Interessante links

Mijn ervaringen met het redigeren, corrigeren van websites en Facebook beheer.

De TheePOT

De TheePOT is de specialist op het gebied van biologische losse thee. De missie van de TheePOT is om mensen kennis te laten maken met thee in al haar soorten en smaken. Thee combineert goed bij iedere maaltijd. Maar helpt ook mee aan een gezondere levensstijl. In thee zitten veel antioxidanten, deze helpen je lichaam in balans te houden.
Ze hebben een mooi assortiment van diverse soorten thee en melanges. Ze zijn voordurend bezig met het uitbreiden van het assortiment. 

Neem een kijkje op www.detheepot.eu


Valkenswaard Lokaal

 

Deze politiek site heb ik aangepast met de juiste content, zodat het hoger in de Google lijsten kwam. In 4 weken tijd steeg hij van plaats 36 naar plaats 4!
Neem eens een kijkje en zie voor uzelf wat ik voor u zou kunnen doen.

 

www.valkenswaardlokaal.nl of Facebook of Twitter

 

STEK87

Hier groeit STEK87

Dit is het perfecte motto voor een mooi bedrijf. STEK87 is een soort tijdschrift waar je live in kunt lopen. Hier adverteren bedrijven die het binnen- en buitenleven mooier maken. Neem een kijkje op hun site en als je in Valkenswaard bent is het zeker de moeite om even binnen te lopen.

 

www.STEK87.nl of Facebook

Gard & Care - Tweko HO bv

Gard & Care maken kwalitatief hoogwaardige steenkorven en grindschuttingen, van een speciale draadnet zink/aluminium coating. Ook voor voegmaterialen en grindstabilisatie kunt u terecht bij Gard & Care.

 

www.gard-care.com of Facebook

 

De Bries

De Bries staat voor slimme ideeën voor een schonere wereld. Nederlanders produceren jaarlijks bijna 500 kilo afval  per persoon. De Bries heeft slimme oplossingen afvalscheiding makkelijker en plezieriger te maken. Voor particulieren en bedrijven.

 

www.debries.eu of Facebook