SEO / AdWords

SEO

SEO is de Engelse afkorting voor Search Engine Optimization. Dit betekent vrij vertaald het optimaliseren van websites voor zoekmachines. Met andere woorden de juiste zoektermen verwerken in de teksten zodat Google (of een andere zoekmachine) uw site makkelijk kan vinden. En dus hoger in de lijst zet. Daarmee vergroot u de vindbaarheid van uw bedrijf.

Wat kan ik voor u doen?

Ik kan uw site kritisch bekijken en de teksten die daar op staan herschrijven. Ik verwerk daarin  dan de zoektermen die beter bij uw site passen en gezocht worden op Google. De juiste zoekwoorden kan ik vinden via Google. Maar u als klant weet als geen ander wat de mensen zoeken in uw bedrijf, dus samen gaan we kijken wat voor uw site het beste is. Door bijvoorbeeld blogs toe te voegen verhoogt u de vindbaarheid ook aanzienlijk. Deze kunt u zelf schrijven of aan mij over laten.AdWords (SEA)

Of te wel 'zoekmachine adverteren'. Door een  (betaalde) advertentie op bijvoorbeeld Google te plaatsen, staat u op een prominenter positie en zullen de potentiële klanten u eerder vinden.

 

Wat kan ik voor u doen?

Zo'n AdWords campagne kan ik voor u opzetten. U betaalt mij daar eenmalig voor. Het vervolg is dan in uw handen. U kunt dan kiezen:

  • of u beheert zelf de campagne en zorgt verder zelf voor de voortgang (geen extra kosten verbonden);
  • of ik beheer uw campagne en ik zal er voor zorgen dat de advertenties up to date blijven (tegen maandelijkse kosten).


Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek

of offerte aan voor het verbeteren van uw website op gebied van SEO en SEA.

 

leeskracht@gmail.com


Ik redigeer en corrigeer ook al uw teksten.